Archive for the ‘Archív’ Category

Best of: Monok autocross 1980

Monok Borsod-Abaúj-Zemplén megyei község, amely elsősorban neves szülöttjéről, Kossuth Lajosról ismeretes. A község azonban az autósportba is beírta a nevét hiszen az autocross születésének éveiben a szárnyait bontó új szakág első versenyeinek is helyt adott ahol Darázs Antal, Szabó Péter, Tóth Sándor, Nóbik Ferenc és sok később neves bajnok, kiváló versenyző pályafutása is innen indult! […]

V.Rally Piknik Bózsva video

RTE Ózd Rally 2009 fotók

Származási hely: RTE Ózd Rally 2009  

Miskolc Rally 1978 fotók

Származási hely: Bükk Kupa Rally – Miskolc 1978

Rallycross RabócsiRing 1999

Mikron Rallye 1991 – best of ztvmotorsport.hu

Még jó hogy megörökítettük egykoron a magyar rallybajnokság néhány futamát. Most amikor már a pálya szélén kellene szinte állnunk az elmaradt Eger Rallye miatt talán enyhíti a fájdalmunkat az egykori szép emlékek felidézése!

Nagydobos autó és rallycross 1998

Monok autocross 1983 – ztvmotorsport filmhíradó

Monok autocross 1983 , Remek autók, remek pilóták jellemezték ekkor a magyar autocross szakágat.Ezzel véget ért a monoki autocross sorozatunk, ám a szakágról további felvételeket összeállításokat, fotókat jelentetünk meg a közeljövőben!

Monok autocross 1981 – ztvmotorsport filmhíradó

Best of Miskolc autocross Miskolc 1985, 1988, 1989

RTE Tisza Rally 2005 Mezőkövesd Reptér – video

RTE Tisza Rallye 2005 Mezőkövesd. Zemplén TV Kipufogó technikai magazinja.  Különleges futama volt a 2005-ös RTE bajnokságnak ez a verseny hiszen a Mezőkövesdi Repülőtér adott otthont a versenynek. A futam egyben a bajnoki cím sorsát is hivatott volt eldönteni Niesz Ferenc BMW, és a Mazdás ifj. Érdi Tibor között, mely a BMW műszaki hibája után […]

Nagydobosi emlékek 1992 – 1993

Elővettem a régi fotóalbumokat és fellapoztam a régi emlékeket felidéző oldalakat. Ezekből most a Nagydobosi autó és rallycross futamokat elevenítem fel az alábbi összeállítással mely képek a Picasa galériában is megtekinthetők!

Powered by WordPress | Designed by: Free Premium WordPress Themes | Thanks to Free WP Themes, wordpress 4 themes and