Rajt új felállásban: Hadik – Bacigál Ford R5

Hadik András új navigátorral és bajnoki reményekkel várja a rajtot
Megújult felállással és határozott célokkal vág neki a 2018-as szezonnak a Hadik Rallye Team. Az autó változatlan marad, a jobb egyben azonban éles váltás történik – Hadik András mellé a tavalyi év bajnoknavigátora, Bacigál Igor érkezik. A debütálásra nem kell sokat várni, hiszen az elsõ közös kilométereket március közepére tervezi a páros egy osztrák futam keretében.

 

 

 

 


 

 

Komoly célokkal és felfrissült párosítással kezdi el idei menetelését a Hadik Rallye Team. A miskolci székhelyû csapat Hadik András versenyzésével páratlan eredményekre tett szert az elmúlt években, idén pedig még nagyobb lelkesedéssel és lendülettel vágnak neki a versenykilométereknek. Autó tekintetében nem történik változás, marad az a Ford Fiesta R5-ös, mellyel az elõzõ hónapokban bizonyíthattak Andrásék. A hazai futamok mellett továbbra is szeretnék külföldön öregbíteni a csapat hírnevét, melynek alapjait már 2017-ben letették, hiszen a Közép-Európai Zóna Rally Bajnokság címvédõjeként érkeznek a március közepén megrendezésre kerülõ szintén CEZ (Közép-Európai Zóna) besorolású Rebenland Rally rajtvonalához.

A 2017-es Országos Rali Bajnokság második helyezettje nem adja alább, sõt, még határozottabban szeretne harcolni az elsõ helyért. Hadik András jobbjára az a Bacigál Igor érkezik, aki éppen tavaly elõzte meg a miskolci versenyzõt az év végi összetettbeli ponttáblán. Igor szintén régóta részese a magyar bajnokság vérkeringésének – lassan egy évtizede segíti a versenyzõket a minél jobb eredmények elérésében, a 2017-es bajnoki örömök után pedig egy Ford Fiesta R5-ösben teljesedhet majd ki, hasonló célok reményében.

Együttmûködésük tehát egy külföldi megmérettetésen, a 2018. március 16-án kezdõdõ Rebenland Rally keretében veszi hivatalosan kezdetét – a folytatásban természetesen a hazai pályákon is egy autón olvashatjuk majd az újonnan összeállt páros nevét.

Fotó: Farkas Tamás
Hadik András korábbi navigátora, Kertész Krisztián a búcsú ellenére sem távolodik el a ralitól .– a mindennapi életben továbbra is jó kapcsolatot ápol a csapattal, az elkövetkezendõ hónapokban pedig a már tavaly év végén elkezdett ralis karrierjének építgetésére helyezi a hangsúlyt egy Opel Astra OPC-vel. Krisztián jó eredményekben bízik a közeljövõben, ami nem véletlen, hiszen pontosan ez az az autó, mellyel 2004-ben András a dobogó legfelsõ fokán ünnepelhetett kategóriájában.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free Premium WordPress Themes | Thanks to Free WP Themes, wordpress 4 themes and